SOYAFILM® uovertruffen udvidet garanti og udskiftningsprogram.

SOYAFILM® Uovertrufne garantier og bytteprogrammer!

SOYAFILM® har det absolut bedste garanti- og udskiftningsprogram til din aftagelige solfilm!
Alt sammen for at du kan gøre et vellykket køb med solfilm, som du endda kan erstatte!
Udvidet garanti og bytteprogram gælder for køb foretaget fra 16/12-2019.
Til al håndtering har vi brug for dit ordrenummer.

SOYAFILM® - GARANTIER

Livsvarig produktgaranti
SOYAFILM® er en forskåret genmonterbar solfilm af højeste kvalitet. Vi garanterer, at filmen holder år efter år, så længe du har bilen.
Garantien gælder for farveægthed, revner og revner.
For at påberåbe os garantien har vi brug for dit ordrenummer, og i nogle tilfælde skal vi have den forkerte film sendt til os eller fotografier, der beskriver fejlen.
Garantierne gælder naturligvis for korrekt håndtering af solfilmen.

5 års Trygheds-/skadegaranti
SOYAFILM® giver dig en ny film, hvis nogen af ??filmene er blevet beskadiget, uanset årsagen! Det er perfekt at kunne skifte til præcis den samme film, og man har været ude for et lille uheld. Du får en ny film til æsken uden produktomkostning, det eneste du betaler er fragtomkostninger / ekspeditionsgebyr på 139 SEK (239 SEK uden for Sverige), samt at du folder filmen og sender den beskadigede solfilm tilbage til os. Hvis flere solfilm er blevet beskadiget, tillægges gebyret 99 SEK ekstra pr. kasse. Du kan bruge skadesgarantien ved 2 forskellige lejligheder over en periode på 5 år.

Forkert ordregaranti
SOYAFILM® fremstilles på bestilling, et såkaldt "specialfremstillet produkt", ifølge den svenske forbrugerstyrelsens regler, normalt gælder ingen retur- eller fortrydelsesret.
Skulle det alligevel være sådan, at du ved et uheld har bestilt den forkerte ting, skal du bare ændre filmen med vores udvekslingsprogram.


SOYAFILM® - UDSKIFTNINGSPROGRAM

Vi har en utrolig populær solfilm, SOYAFILM®. Når du skifter bil eller af en eller anden grund ønsker solfilm på en anden bil, kan du skifte din solfilm hos os.
Med udvekslingsprogrammet skåner vi sammen miljøet ved at passe på din brugte solfilm og give dig et nyt sæt til en rigtig god pris.
1) For at bytte, send filmen til os med den emballage den kom pakket i, samt dit ordrenummer/kvittering.
2) Når vi har modtaget din solfilm, tjekker vi den, så den er i orden, og så alle stykker solfilm medfølger, som er bestilt i pakken hos os.
3) Vi sender dig en e-mail med et link til bestilling af en ny pakke solfilm.
Prisen for at udskifte en pakke med solfilm er 300 SEK. Hvis du har bestilt til alle bagruder, er der det samme antal du kan udskifte.
Det kan for eksempel være smart at købe forruden, fordørene og alle de bagerste ruder i samme pakke, for så får du en masse film tilbage til samme pris på 300 kr.
Har du købt solfilm til flere biler, tilkommer en byttepris på SEK 300 pr. bil. Forsendelse vil blive tilføjet.
Vi genbruger den solfilm du sendte tilbage på bedste vis af hensyn til miljøet.
Udvekslingsprogrammet gælder i øjeblikket kun for ordrer i Sverige. Filmene du sender tilbage skal være intakte, hvis de er lidt snavsede eller ridsede tager vi imod ændringen.
Du kan skifte op til 2 gange om året, op til 5 år efter dit køb! For udveksling af solfilm uden for Sverige inden for Europa er bytteprisen 450 SEK.